teisipäev, aprill 08, 2008

Teeme ära ... järg

Katsusin registreerida Randvere külaseltsi rühma "Teeme ära"-algatusele. Meil on olemas juba vähemalt 6 vabatahtlikku, pakkumine kallurile, järelkärule ja ATV-le.

Registreerumine katkes, sest ei õnnestunud meie osalemiskohaks valida Viimsi valda. Algatuse esindajalt sain sellise selgituse: "Viimsi valda ei saa valida sel lihtsal põhjusel, et Viimsi vald registreeriti juba esimeste päevadega täiesti täis. Ma loodan, et te ei heida seepeale meelt ja osalete hea meelega ka mõne sõbraliku naabervalla koristamisel, kus abikäsi hetkel rohkem tarvis on. Meie ühine eesmärk on ju 3. mail kogu Eestimaa ühiselt puhtaks saada.".

Praegu arutleme vabatahtlikega, mida edasi teeme. Variandid on: 1 ja 2 ulatada abikäsi algatuse raames naabritele Tallinnale või Maardule, 3 teeme oma algatuse samal kuupäeval ja anname Randverest kokku korjatud prügi prügilasse ära omal kulul, 4 matame mõtte maha.

2 kommentaari:

Jaan Väljaots ütles ...

Kui "Teeme ära" kampaanias on Randvere ümbruse koristajad juba kindlaks määratud, siis isetegevuslikult pole minu meelest mõtet topelt tööd teha. Pakun kaks võimalust: a) liitume oma meeskonnaga ikkagi suurde kampaaniasse ja laseme endale sealt tööfrondi määrata. b) leiame Randveres objekti või objektid, mis vajavad korrastamist, kuid kus pole prügimägesid, mis kampaania alla mahuks - näiteks on olnud kuulda, et kirik oleks tänulik, kui keegi aitaks korrastada Randvere surnuaeda. Võib-olla on selliseid kohti veel.

Olavi ütles ...

Olen plaaninud homme koristada kalmistu müüri äärt ja sorteerida kõduneva prügi hulgast välja küünlaid jms , mida kirjaoskamatud sinna pidevalt loobivad. Samuti mõtlesin kasida Kibuvitsa tee äärt. Mis plaanid on Kuuel Vabatahtlikul?

56 801 953